Фирмен профил

Фирмен профил Фирмен профил Фирмен профил Фирмен профил
Създадена през 1997г., за кратко време "САНТЕЛ" ЕООД се превърна в основен вносител на висококачествените материали на немската фирма AMF - Германия, европейски лидер в производството на многофункционални тавани. Системите за окачени тавани на AMF осигуряват на нашите клиенти оригинални решения на проблемите, свързани с топло и звукоизолацията, пожарозащитата и влагоустойчивостта на строителния продукт. Съчетаването на естетика и оптимално ценово равнище е постигнато, благодарение на улеснения монтаж и сервизно обслужване.
   
"САНТЕЛ" ООД е инженерингова и търговска фирма, специализирана в областта на проектирането, строителството, интериора и дизайна на административни, търговски и туристически обекти, при използването на най-модерни строителни технологии и системи.

На базата на опита на нашите сътрудници и служители при доставката на материали и изпълнението на големи и представителни обекти, както и добрите ни контакти с водещи производители от Западна Европа и техните  представители в РБългария, "САНТЕЛ" EООД предлага, както разработката на интериорни решения и изпълнения на високо квалифицирани СМР, така и доставката на необходимите Ви строителни материали.

В резултат на доказан професионализъм в областта на двойните инсталационни подове, световноизвестният немски производител на тези модерни системи за сухо строитeлство RAUMTECHNIK FELLBACH повери изключителното си представителство за България на фирма "САНТЕЛ" ЕООД.

Добре познатите системи KNAUF за стени, тавани и подове от гипсокартон и гипсофазер са сред основните продукти, предлагани от нашата фирма.

Завършеност на продуктовата гама на "САНТЕЛ" ЕООД придават ламелните и самоносещи тавани и елементите за вграждане в окачените тавани - осветителни тела и декоративни решетки за вграждане, на гръцката фирма Stampa S.A.
Всички наши проектанти, служители и монтажници са с натрупан опит в своята професионална област в Германия и други европейски страни.